0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

BENZAR MIX SERIA METHOD MIX - CHOCO-ORANGE

BENZAR MIX, SERIA METHOD MIX - CHOCO-ORANGE
A termék ára "ENERGO2024" kuponkóddal min.:
1 690 Ft
(Egységár: 2 487.50 Ft/kg)
Ajánlott fogyasztói ár: 1 990 Ft

Márka

BENZAR MIX

Cikkszám

98005988

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 48 310 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 13 310 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 23 310 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek

Beszerzési információk

Külső raktáron

Beszerzési idő

1-5 MUNKANAP

Termék paraméterek

Típus:
Method
Ízesítés:
Csoki-Narancs
Szemcseméret:
Finom-Közepesen durva
Szín:
Világosbarna
Kiszerelés:
800 g

Részletes termék leírás

Benzár Seria Method Mix etetőanyag

A Benzár Seria Method Mix egy új, nálunk eddig nem látott jellemzőkkel bíró termékcsalád. Ahogyan a neve is elárulja, kimondottan a method technika kedvelői számára készült keverékek ezek, amelyek rendkívül magas minőséget képviselnek. Az etetőanyagok nagy mennyiségben tartalmaznak hallisztet úgy, mint tonhallisztet, lazaclisztet vagy krill lisztet. Az állati fehérjék táborát gyarapítják az összetevők között a különféle halas pelletőrlemények is, melyek biztosítják a keverék megfelelő struktúráját, míg a növényi összetevők a kedvező bontási tulajdonságokért felelnek, ami hihetetlenül fontos a methodos keverékek esetében.

A termék négy különböző ízben kapható, melyek a Black Halibut, a Green Betaine, a Fish&Scopex és a Red Krill. 800 grammos, simítózárral ellátott zacskóban kerültek a boltok polcaira, ami különösen praktikus akkor, ha nem használjuk el a teljes mennyiséget egyetlen horgászat alatt. Bár kiválóan működnek önmagukban is, lehet őket gazdagítani a Benzár Prémium Halibut Pelletekkel vagy Method Mikropelletekkel is, melyeknek köszönhetően a termékben rejlő lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Black Halibut: főként a felmelegedőben lévő vagy a már felmelegedett vizekben működik igazán hatékonyan. Nagy mennyiségben tartalmaz halibut pelletőrleményt, melyről a neve is árulkodik. Jól tapadó, gyorsan bontó keverék ez, melyet nem csak method, hanem halibut pellettel gazdagítva bordás kosárban is érdemes használni. A nagytestű pontyok megfogásában verhetetlen!

Green Betaine: a methodos etetőanyagok között, minden kétséget kizáróan legkedveltebb, zöld színű variáns. Nem csak a hétköznapi horgászatokon működik hatásosan, hanem versenykörülmények között is kiválóan megállja a helyét. Feltűnő színén kívül beltartalmi jellemzői emelik az átlag fölé, hiszen az etetőanyagban a növényi és állati fehérjék aránya tökéletes!

Red Krill: a hozzáadott nagy mennyiségű és prémium minőségű krill lisztnek köszönhetően semmivel sem összetéveszthető az aromája ennek, a markánsan piros etetőanyagnak. Az év bizonyos időszakaiban verhetetlennek bizonyult! Teszthorgászaink egész évben sok halat fogtak vele, de a téli method horgászatok alkalmával produkált igazán kiemelkedő eredményeket.

Fish&Scopex: a termékcsalád legkülönlegesebb tagja, ez nem is kérdés! A scopex aroma már hosszú évek óta az egyik legeredményesebb, ha finomszerelékes pontyozásról van szó. Miért ne működhetne hát a methodos vonalon is? Utánajártunk és tényleg működik, nem is akárhogyan! Ez a leguniverzálisabb típus mind közül, hiszen az intenzíven telepített tavak mellett ezzel az etetőanyaggal fogták horgászaink a legtöbb halat a nagy kiterjedésű, természetes vizeken. Az év minden időszakában remek eredményeket lehet vele elérni.

2020-as újdonságként, 2 teljesen új ízvilággal bővült a termékcsoport:

IceMix: Az Ice Mix Method a Seria Method termékcsalád kifejezetten hidegvízi tagja, amely mind összetevőit, mind pedig aromáját tekintve a leghidegebb vizekben történő horgászathoz készült. Magas tonhalliszt tartalma mellett dehidratált szúnyoglárva őrleményben gazdag mivolta biztosíték arra, hogy fehérjében gazdag etetőanyagról van szó, melynek aromája nagyon különleges, melyet mindenképpen érdemes megszagolni!.

Chili-kolbász: 2020-ra a Seria Method etetőanyagok köre egy sokak által hiányolt, nagyon-nagyon fűszeres típussal bővült, amely aromája az emberi orr számára nem kifejezetten kellemes, csípős, kolbászos aroma. A lényeg azonban, hogy a pontyok imádják! Főként a nagytestű példányok értékelik ezt az ízt, de azokon a vizeken is eredményesen használható keverékről van szó, ahol nagy mennyiségben vannak jelen például törpeharcsák vagy apró keszegek, kárászok.

TIPP: mivel magas halliszt tartalmú, fehérjedús keverékekről van szó, ezért fontos, hogy a megnedvesítésre fokozott hangsúlyt fektessünk, hiszen csak megfelelő nedvességtartalom mellett tudjuk elérni a kívánt bontási tulajdonságokat. Több lépésben, deciliterenként adjuk hozzá a vizet (esetleg az abba kevert aromát) és minden egyes nedvesítés után egy pár percig pihentessük. Ha elértük a megfelelő állagot, akkor mindenképpen rostáljuk le és már kezdődhet is a horgászat!