0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

CARP ZOOM Négy évszakos Method Box - halas

CARP ZOOM, Négy évszakos Method Box - halas
Törzsvásárlói kedvezménnyel min.
1 890 Ft
(Egységár: 3 980 Ft/kg)
Ajánlott fogyasztói ár: 1 990 Ft

Márka

CARP ZOOM

Cikkszám

CZ0793

Jótálás

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 48 110 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 13 110 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 23 110 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek

Beszerzési információk

Beszerzési idő

Termék paraméterek

Típus:
Pellet
Ízesítés:
Hal
Oldódás:
Vegyes
Szín:
Barna-Sárga
Kiszerelés:
500 g

Részletes termék leírás

Az All Season Method Box összetételének kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy magas minőségű pelletek kerüljenek a dobozba. A keverékbe ezért a holland Coppens cég prémium minőségű pelletei kerültek. Míg az 1,5 milliméter szemcseméretű Intensiv pellet a vízbe érkezés után szinte azonnal kifejti csalogató hatását, addig a Premium Selected Halibut és a Red Premium Selected pelletek a magasabb halolaj tartalmuknál fogva fokozatosan oldódnak, akár két-három órán át is az etetésen tartja a halakat. A keverékbe Premium Carp pellet is került, mely gondoskodik a könnyen emészthető szénhidrátokról és alacsony olajtartalmánál fogva a lehűlő vizekben is jól dolgozik, igazi csemege a nagytestű pontyoknak.

A melegvizes változat lassú oldódási idejének, nagyon magas halliszt és halolaj tartalmának, valamint az extra betainnak köszönhetően, mely még az étvágytalan halakat is táplálkozásra készteti kiválóan alkalmas a nyári hőségben, akár 20 o C feletti vízhőmérsékletben történő eredményes horgászatra is.

A pelletekben található vitaminok, esszenciális olajok és halolajok mágnesként vonzzák a halakat. Összetételénél fogva bármely évszakban eredményesen használható. Alkalmazása egyszerű, a folyadék apránkénti hozzáadásával, a doboz tartalmát folyamatosan rázogatva érhető el a kívánt állag. Főleg meleg időben a már bekevert pelleteket érdemes időnként után nedvesíteni.

Vadvizeken, gyengén halasított tavakban is eredményesen használható. Kifejezetten feeder horgászoknak ajánljuk, de bármilyen etetőanyag tartalmasabbá tehető vele