0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

GOLDFISHING Bronze Sensitive hard rod pod szett

-40%
Szuper akciós!
GOLDFISHING, Bronze Sensitive hard rod pod szett
Erdeti ár, szuper akciós ár
34 745 Ft
20 990 Ft
Erre a termékre nem vehető igénybe további kedvezmény, de beleszámít a kedvezmény számításba!

Márka

GOLDFISHING

Cikkszám

GF000004

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 29 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 4 010 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek

Beszerzési információk

Raktáron

Beszerzési idő

AZONNAL

Termék paraméterek

Típus:
Rod Pod
Részek:
7
Rod Pod:
Delphin Bronx
Kapásjelző:
2x CXP Burst Brown
Swinger:
2x CH Ledes Swinger
Kiegészítő:
2x Kamasaki bottartófej

Részletes termék leírás

DELPHIN BRONX ROD POD
 

Ez a teljesen fekete rodpod az első pillanattól kezdve elnyeri mindenki tetszését. Kivételesen könnyű, rendkívül stabil és sokoldalú. Az egyedülálló összecsukási rendszernek köszönhetően a Delphin BRONX egy kisméretű textiltokban is elfér, amely a horgászatra vezető úton minimális helyet foglal el. A szállítótok természetesen a csomagolás részét képezi. A rodpod alumínium profilokból készül rendkívül ellenálló ABS műanyagból gyártott csatlakozókkal. Mindez a BRONX hosszú élettartamát és alacsony tömegét garantálja. Ez a rodpod azt bizonyítja, hogy egy minőségi és teljesen működőképes felszerelés is kapható rendkívül előnyös áron.

Műszaki paraméterek:

  • Botok száma: 3
  • Állványmagasság beállítása: 40–75 cm
  • Állványhossz beállítása: 80–130 cm
  • Tartók szélessége: 50 cm
  • Anyag: alumínium / ABS csatlakozók
  • Szállítási méret: 80 x 20 x 5 cm
  • Tömeg: 2,0 kg
 
2x CARP EXPERT BURST BROWN ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ


A Carp Expert Burst elektromos kapásjelző a márkára jellemző extravagáns megjelenésen túl mindent tud, ami egy korszerű elektromos kapásjelzőtől elvárható, egy tökéletes kompakt 10x4,5 cm-es kivitelben. Érzékelő tárcsája és energiatakarékos elektronikája a legapróbb, maszatolós kapások észlelésére is alkalmas.

Használata: Első használatkor, ha az elemek behelyezése után nem kapcsolódik be automatikusan a készülék, a "V" jelzésű bekapcsoló gombot kell néhány másodpercig nyomva tartani. Hosszú megnyomásra kapcsolja ki a készüléket.

Az elektromos kapásjelző elején még két nyomógomb található "S" és "T" felirattal. Az "S" a "sensitivity" azaz érzékenység beállítására használható. A gombot nyomva 4 féle szint állítható be. Az egyes szintek beállítását változó hosszúságú dallam is jelzi, hogy tudjuk hol tartunk.

A másik "T" jelzésű gomb a kapásjelző hangjának tónusát adjusztálja. Itt is 4 féle lehetőség közül választhatunk.

A kapásjelző alján a szokásos masszív, szabvány menet található, és egy kis jack bemenet a swingernek.

Energiaellátás: 1 db MN21 elem (nem tartozék)
 

2x CARP HUNTER LEDES SWINGER - PIROS, ZÖLD

 

A Carp Hunter merev karos swinger minőségi anyagból, fejlett technológiával készült. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a meghibásodás nélküli működést. A swinger egy hosszú élettartamú LED segítségével, erőteljes fénnyel jelzi a kapást. Fejrésze fém csavaros zsinórcsíptető stift-el rögzül a damilhoz így minden körülmények között biztos tartást szavatol a zsinóron. A karrészen csúszó súly található ez megkönnyíti a zsinór feszességének beállítását! Bármilyen, szabványos csatlakozóval ellátott elektromos kapásjelzőhöz egyszerűen csatlakoztatható.

Használata:

A swingert rögzítsük a leszúró/bottartó állvány/buzz-bar, és az elektromos jelző közé. A LED-es fényforrás zsinórját csatlakoztassuk a kapásjelző erre a célra kialakított aljzatába. Majd helyezzük be zsinórunkat a klipszbe és állítsuk be a kívánt feszességet az állítócsavar és a csúszó súly segítségével. A swinger erősség, beállításakor ügyeljünk arra, hogy akasztáskor a zsinór ki tudjon akadni a klipszből.

Jellemzői:

  • könnyű használat
  • állítható zsinórfeszesség
  • fém zsinórcsíptető
  • merevkar
  • hosszú élettartamú LED

 

2x KAMASAKI BOTTARTÓ FEJ

 

A terepmintázattal ellátott gumiból készült villa a Kamasaki cég emblémáját viseli. Csavarmenetes része természetesen szabvány szerinti, így minden leszúróba, tripodhoz, vagy rod-podhoz használható. A gumiból készült bottartó fej kellő tartást ad, a bot sokszor érzékeny karbon falához mégis kíméletes, nem karcolja. Az optimális szögben elhelyezett botot akár bele is pattinthatjuk, így kellő rögzítést és védelmet kap, meggátolva ezzel a szél, vagy a hal általi ledöntés lehetőségé