0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

GOLDFISHING GIRL power method szett

-30%
Szuper akciós!
GOLDFISHING, GIRL power method szett
Erdeti ár, szuper akciós ár
Erre a termékre nem vehető igénybe további kedvezmény, de beleszámít a kedvezmény számításba!

Márka

GOLDFISHING

Cikkszám

GF00023

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 27 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 2 010 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Raktáron

Beszerzési idő

AZONNAL

Termék paraméterek

Típus:
Feeder
Részek:
4
Bot:
CXP Method feeder Pink 360
Orsó:
CXP Uni Runner 6000
Zsinór:
CXP UV 0.20 300 - PURPLE
Kiegészítő:
BM Rapid Method szett 40

Részletes termék leírás

CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK 360

Carp Expert Method Feeder Pink horgászbot Egy igazi férfi kedvében jár szíve választottjának…. …még a horgászatban is. Ha horgászni szeretne, olyan felszerelést választ neki, amivel jól érzi magát a vízparton és szívesen használja. És a hölgy horgászaink bizony nem hazudtolják meg magukat, hobbijuk során is adnak az esztétikumra és a színekre. Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a bot specifikációit. Anyaga IM10-es Carbon, mely által egy igazán könnyű felszerelés születhetett, amellett, hogy kivételesen erős a blank. Falvastagsága kicsit nagyobb a megszokottnál, hogy a hölgyek esetleges kezdő botladozásait, sérüléseit is jól tolerálja. Dobási tulajdonságai egészen elképesztőek. Gerincessége révén, aki már ráérzett a használatára, akár 100 métert megközelítő dobásokat is kihozhat belőle. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsor szintén segíti a nagy dobásokat, és a nyárfa virágzása, plusz egyéb szöszök idején is jól fog jönni. Akár folyóvízi horgászatra is tökéletes variáns, mivel dobósúlya 100-150 gramm. Klasszikus csavaros, alul szorítós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő orsókat. A bot nyél része is a könnyed használatot, tisztíthatóságot segíti elő, EVA alsó betétet kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít a dobások során. A bot tapasztalattól függetlenül ideális választás lányoknak, nőknek, asszonyoknak, nagymamáknak és unokáknak, akik ezt az igen kedvelt sportot szeretnék folytatni, legyen szó method vagy egyéb feederes technikáról. A Method Pink a hölgyek számára gyártott egyik legjobb opció. A bothoz passzoló színben kapható botzsák és egyéb kiegészítők is, hasonló Pink dizájnnal, a teljes szett érdekében.

CARP EXPERT UNI RUNNER 6000

nyeletőfékes orsók használata egyre elterjedtebb a horgászok körében! Sokan használják bojlizásra, hagyományos fenekezésre, rablóhalazásra, de talán a legpopulárisabb felhasználása a feederezés.
Tekintsük át, melyek azok a követelmények, amelyeknek meg kell felelnie egy modern nyeletőfékes feeder orsónak:
- Mivel fő célhal ebben az esetben a ponty, amit általában nagy távolságok elérésével tudunk becserkészni, ezért a felszerelésünkkel megfelelően nagyot kell dobnunk. Ennek alapvető eleme az orsó és annak szerkezeti felépítése. A megfelelő zsinórrakás akár 10 méterekkel is meghosszabbíthatja dobásunkat. A lassított dobemelésnek köszönhetően a zsinór menetei szépen egymás mellé kerülnek, nem keresztezik egymást kusza összevisszaságban, ezáltal zsinórunk egyenletesen és könnyebben fog leperegni a dobról. Apropó dob! Orsónk nagyméretű dobbal szerelt, melynek átmérője 60mm, így ezzel is növeljük a dobás hosszát.
- Az anyagfelhasználás tekintetben a legoptimálisabb kombinációt használtuk. Extra keménységű grafit ház, hogy a belső szerkezet stabilan tudjon működni, az orsó talpa szilárd legyen. A dob alumíniumból készült, így nyugodtan tehetünk rá akár teljes hosszban fonott zsinórt, nem fogják károsítani, koptatni egymást. Az ívelt peremnek köszönhetően a legminimálisabb súrlódással pörög le róla a zsinór. A kellően nagy zsinórkapacitás megalapozza a hosszú dobások kivitelezését és az esetleges tartalékot egy-egy nagyobb hal fárasztása esetén. A dobon került elhelyezésre a fém zsinórbeakasztó klipsz, mely kivitelének köszönhetően nem sérti zsinórunkat és mindig ugyan arra távolságra tudjuk bejuttatni a horgunkat a segítségével.
A hajtókar szintén fémből készült, nem deformálódik még nagy erőhatásra sem, egy 100 grammos ólom kitekerése nem jelent neki gondot, ami valljuk meg néhány orsónál már előfordult velünk.
Csapágyazott zsinórvezető görgő került az orsóra, mely a legkevésbé sem csavarja zsinórunkat. Sokszor a zsinór csavarodásáért nem is az orsó felelős, hanem az bot gyűrűi, erre mindig legyünk figyelemmel.
A fék külön említést érdemel ebben az orsóban. Egy hagyományos kivitelű, soklamellás elsőfékes fékrendszer, ám mégis precízen és krémesen dolgozik, egyenletesen adagolja a zsinórt, így biztosak lehetünk abban, hogy a fék kihagyásai miatt nem kell halvesztéstől tartanunk.

Összességében egy kiváló középkategóriás orsó, amit igényes kivitelének, precízen működő belső szerkezetének köszönhetően évekig megelégedéssel fogunk használni.

CARP EXPERT UV 0.20 300 - PURPLE

Carp Expert újdonság és nem csak színében!

De kezdjünk mégis a színnel! Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom-, és narancssárga zsinórok egyhangúságát, akkor ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton.

A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt.

Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!

A rövidebb kiszerelés dobálós horgászatokra jó választás, de ha nagyobb mennyiséget szeretnénk az orsóra felcsévélni, akkor válasszuk az 1000 métereset. Ha bizonytalanok vagyunk, mennyi fér az orsóra, akkor is jó választás az 1000 m-es, mivel a maradék zsinór, fénytől védve évekig megőrzi pozitív tulajdonságait.

A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek!
Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

BENZAR MIX RAPID METHOD SZETT 40

Benzár Rapid Method szett

Komplett, előkötött method végszerelék, melyet egy forgókapocs segítségével tudunk rögzíteni főzsinórunkhoz vagy dobóelőkénkhez és már kezdődhet is a peca!

Profi aprócikkek, megbízható kötések jellemzik a Rapid Method Szettben található szerelékeket, hiszen azok teszthorgászaink útmutatásai szerint készülnek.

A kosár strapabíró, három bordával rendelkező modell, amely kellően jól tartja a beléje töltött etetőanyagot, ugyanakkor lehetővé teszi annak gyors bontását is.

A fonott Benzár előkére kötött 10-es méretű Excalibur horog szakállas, kifejezetten erős típus, mellyel a nagyobb testű pontyok vagy amurok megfogása is lehetséges!

A két végszerelék teljesen egyforma, melyek kosaraihoz tökéletesen használható a szettben található szilikon töltőszerszám. Ennek segítségével a method kosár megtöltése gyerekjáték!

A szett tartalmaz továbbá egy doboz nagyon fogós Benzár Bicolor csalit, úgyhogy az eredményes halfogáshoz már csak egy megfelelő etetőanyagra van szükség!

A szett elérhető 2-2 db 40, 50 és 60 grammos kosárral, így tulajdonképpen bármelyik feeder bothoz megtaláljuk közöttük a megfelelő súlyút.