0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

GOLDFISHING GOLD HARD PROFI 2+1 Rod pod szett

-41%
Szuper akciós!
GOLDFISHING, GOLD HARD PROFI 2+1 Rod pod szett
Erdeti ár, szuper akciós ár
Erre a termékre nem vehető igénybe további kedvezmény, de beleszámít a kedvezmény számításba!

Márka

GOLDFISHING

Cikkszám

GF00028

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 18 510 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Elérhető
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Raktáron

Beszerzési idő

AZONNAL

Termék paraméterek

Típus:
Rod Pod
Részek:
8
Rod Pod:
Delphin Static
Kapásjelző:
CH Alfa 2+1
Swinger:
2x CH Ledes Swinger
Kiegészítő:
2x Silstar gumi bottartófej

Részletes termék leírás

DELPHIN STATIC ROD POD

A Delphin STATIC a rendkívül közkedvelt állványok – tripodok családjába tartozik. Kellemes árkategóriájú, tartós, stabil és variálható állvány. Az impregnált szállítótok is a csomagolás részét képezi. Az egész állvány három lábon áll, melyek könnyű, mégis robusztus, 22 mm kerek profilból készülnek. A profilok bevonata porszórt bevonatú, ami nagyszerű védelmet nyújt a korrózió, kopás és az agresszív környezeti feltételek ellen. Az összes (külső és belső) menet sárgarézből készül, ami jelentős mértékben hozzájárul az állvány általános tartósságához. A STATIC szokásos – kerek profil alapú – állványokkal szembeni vitathatatlan előnye, hogy a Delphin STATIC karjainak kihúzható profiljain hornyok vannak kialakítva úgy, hogy megakadályozzák az állvány nem kívánt \\\\\\\"átfordulását\\\\\\\", ha egy felét terheli csak meg. A maximális stabilitás érdekében a központi csukló súlyok felfüggesztésére alkalmas kampóval van felszerelve, amelyek például erős szél esetén növelik az állványy stabilitását. A Delphin STATIC lehetővé teszi a ráhelyezett botok magasságának és dőlésszögének beállítását. Erre a célra szolgál az alap három teleszkópos lába és a dőlésszög beállítását lehetővé tévő központi csukló. Az egyenletes magasság (a botok a földhöz képest egyenletesen helyezkednek el) így 65–90 cm tartományban állítható be, a dőlésszög beállítása esetén azonban a botokat akár 120 cm magasságba is fel tudjuk helyezni.

Műszaki paraméterek:

  • Botok száma: max. 3
  • Lábmagasság: 40–65 cm
  • A felső rész hosszának beállítása: 75–130 cm
  • Elülső tartó szélessége: 43 cm
  • Hátsó tartó szélessége: 38 cm
  • Tömeg: 2,5 kg
  • Szállítási méret: 85 x 35 x 15 cm
CARP HUNTER ALFA ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ 2+1 SZETT
 
Az elektromos kapásjelzők egyre elterjedtebbek a horgászok körében. Ha nem szeretnénk folyamatosan a felszerelésünket és a kapásjelzőt figyelni, akkor nagy segítséget nyújtanak számunkra. Húzós kapásra és ejtős kapásra (swingerrel) egyaránt jeleznek. Biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen tudjuk, időben fogunk értesülni a kapásról.

A Carp Hunter Alfa egy új generációs, rádiós vevőegységgel ellátott jelző szett. Hatótávolsága 200 méter, mely 50 méterrel több a rádiós kapásjelzők esetében általánosan jellemző 150 méternél, tehát messzebbre eltávolodhatunk a botjainktól, miközben a kapásról biztosan értesülünk.

Vevő egység jellemzői:

- Középső gombja a készülék KI/BE kapcsolását szolgálja. A hangerő ’V’ gombbal tudjuk halkabbra, vagy hangosabbra venni a vevőegységet. A hatodik szint aktiválja a rezgés funkciót. Ez egy nagyon fontos dolog, hiszen a vízparton egy horgász, többek között a nyugalmat keresi. Ne zavarjunk meg más horgászokat, vagy a természetet azzal, hogy értelmetlenül hangosra állított jelzőkkel, vagy vevővel akarjuk mindenki tudtára adni, nekünk bizony kapásunk van.

- A ’T’ gombbal hangszínt tudunk állítani, ami a fülünknek kellemes, vagy éppen figyelemfelkeltő, esetleg megkülönböztetni más jelzőktől. A hangerő és hangszín beállítás tekintetében egyaránt 6 fokozatot tudunk beállítani.

Kapásjelző egység jellemzői:

- Szintén találhatunk rajta egy BE/KI kapcsoló gombot. Hangerő és hangszín állító gombokat, melyek megegyezően működnek a vevőn található gombokkal. A rezgő üzemmód helyett, azonban itt egy néma állásba kapcsolhatjuk jelzőinket.

- Ezen felül megjelenik egy harmadik gomb is, az ’S’, mint sensitivity, tehát érzékenység. Ez azt jelenti, hogy be tudjuk állítani, mekkora húzásra szólaljon meg a jelző. Érzékeny kapások esetében érdemes a legkisebb értékre venni. Azonban ha nagy a hullámzás, ami bezavarhat, állíthatunk az érzékenységen és nem esünk abba a csapdába, hogy fantom kapásokra kelljen a botjainkhoz szaladni.

- A jelzők menetei kompatibilisek bármilyen, a horgászatban használatos leszúróval, rodpoddal.

Elem szükséglet: A vevő és a jelző is egyaránt 9V-os elemmel működik.

Esőálló, így a legnagyobb esőben is kint hagyhatjuk jelzőinket.

2,5 mm-es jack dugó bemenet, melybe az elektromos swingerünket tudjuk behelyezni.

Vevő egység újraindítása:

Előfordulhat, hogy használat közben a vevő és a jelző közötti kapcsolatot a környéken lévő elektromos kapásjelzők, elektromos vezetékek megzavarják. Ekkor érdemes jelző szettünket újra hangolni. Ennek a menete a következő:

1. Ellenőrizze, hogy az elemek a vevő egységben és a jeladókban is működnek és megfelelően illeszkednek.

2. Kapcsolja ki a vevő egységet és az összes jeladót.

3. Kapcsolja be a vevő egységet.

4. Tartsa nyomva a Kódolás gombot hosszan (kb. 6 másodpercig) a vevő egység elemtartó részében, amit 3 egymás utáni sípoló hangjelzés fog követni, jelezve, hogy a vevő és a jeladók közötti kapcsolat (gyári beállítás) törlésre került.

5. Tartsa nyomva a kódolás gombot 1 másodpercig a vevőegység elemtartó részében. Egy rövid hangjelzés fogja jelezni, hogy a készülék kódolási állapotba lépett.

6. 10 másodpercen belül kapcsolja be az egyik jeladót. Egy rövid sípolást fog hallani a jeladó által, amit egy másik rövid sípolás fog jelezni a vevő által. Ez a jelzés jelenti, hogy a jeladó egység párosítása a vevővel sikeres volt.

7. Kérjük, ismételje meg az 5. és 6. lépést a többi jeladóval is.

2x CARP HUNTER LEDES SWINGER (PIROS, ZÖLD)

A Carp Hunter merev karos swinger minőségi anyagból, fejlett technológiával készült. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a meghibásodás nélküli működést. A swinger egy hosszú élettartamú LED segítségével, erőteljes fénnyel jelzi a kapást. Fejrésze fém csavaros zsinórcsíptető stift-el rögzül a damilhoz így minden körülmények között biztos tartást szavatol a zsinóron. A karrészen csúszó súly található ez megkönnyíti a zsinór feszességének beállítását! Bármilyen, szabványos csatlakozóval ellátott elektromos kapásjelzőhöz egyszerűen csatlakoztatható.

Használata:

A swingert rögzítsük a leszúró/bottartó állvány/buzz-bar, és az elektromos jelző közé. A LED-es fényforrás zsinórját csatlakoztassuk a kapásjelző erre a célra kialakított aljzatába. Majd helyezzük be zsinórunkat a klipszbe és állítsuk be a kívánt feszességet az állítócsavar és a csúszó súly segítségével. A swinger erősség, beállításakor ügyeljünk arra, hogy akasztáskor a zsinór ki tudjon akadni a klipszből.

Jellemzői:

- könnyű használat

- állítható zsinórfeszesség

- fém zsinórcsíptető

- merevkar

- hosszú élettartamú LED

2x SILSTAR GUMI BOTTARTÓ FEJ

Ezt a szabványos réz menettel ellátott bottartó fejet leszúróra, vagy rodpod-ra is felszerelhetjük. Ez a bottartóvillafej kialakítása és alapanyaga miatt tökéletes kiegészítő arra, hogy botunkat biztonságosan elhelyezhessük a bottartón. Elasztikus anyagának köszönhetően több, különböző átmérőjű (12-32 mm) botot is el tudunk helyezni rajta.

Áruhitel konstrukciók

THM 24,98% hitel