0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

GOLDFISHING Gold sensitive rod pod szett

-44%
Szuper akciós!
GOLDFISHING, Gold sensitive rod pod szett
Erdeti ár, szuper akciós ár
Erre a termékre nem vehető igénybe további kedvezmény, de beleszámít a kedvezmény számításba!

Márka

GOLDFISHING

Cikkszám

GF00027

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 24 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Elérhető
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Raktáron

Beszerzési idő

AZONNAL

Termék paraméterek

Típus:
Rod Pod
Részek:
7
Rod Pod:
Delphin Static
Kapásjelző:
2x ET Black Fighter
Swinger:
2x GF ledes
Kiegészítő:
2x Silstar gumi bottartófej

Részletes termék leírás

DELPHIN STATIC ROD POD

A Delphin STATIC a rendkívül közkedvelt állványok – tripodok családjába tartozik. Kellemes árkategóriájú, tartós, stabil és variálható állvány. Az impregnált szállítótok is a csomagolás részét képezi. Az egész állvány három lábon áll, melyek könnyű, mégis robusztus, 22 mm kerek profilból készülnek. A profilok bevonata porszórt bevonatú, ami nagyszerű védelmet nyújt a korrózió, kopás és az agresszív környezeti feltételek ellen. Az összes (külső és belső) menet sárgarézből készül, ami jelentős mértékben hozzájárul az állvány általános tartósságához. A STATIC szokásos – kerek profil alapú – állványokkal szembeni vitathatatlan előnye, hogy a Delphin STATIC karjainak kihúzható profiljain hornyok vannak kialakítva úgy, hogy megakadályozzák az állvány nem kívánt \\\\\\\"átfordulását\\\\\\\", ha egy felét terheli csak meg. A maximális stabilitás érdekében a központi csukló súlyok felfüggesztésére alkalmas kampóval van felszerelve, amelyek például erős szél esetén növelik az állványy stabilitását. A Delphin STATIC lehetővé teszi a ráhelyezett botok magasságának és dőlésszögének beállítását. Erre a célra szolgál az alap három teleszkópos lába és a dőlésszög beállítását lehetővé tévő központi csukló. Az egyenletes magasság (a botok a földhöz képest egyenletesen helyezkednek el) így 65–90 cm tartományban állítható be, a dőlésszög beállítása esetén azonban a botokat akár 120 cm magasságba is fel tudjuk helyezni.

Műszaki paraméterek:

  • Botok száma: max. 3
  • Lábmagasság: 40–65 cm
  • A felső rész hosszának beállítása: 75–130 cm
  • Elülső tartó szélessége: 43 cm
  • Hátsó tartó szélessége: 38 cm
  • Tömeg: 2,5 kg
  • Szállítási méret: 85 x 35 x 15 cm
2x ENERGO TEAM BLACK FIGHTER ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐ
 

A Black Fighter termékcsalád népszerűsége és termékpalettája folyamatosan növekszik. A Black Fighter Slim elektromos kapásjelző a márkára jellemző extravagáns megjelenésen túl mindent tud, ami egy korszerű elektromos kapásjelzőtől elvárható. A kapásjelző úgynevezett \"Soft Touch\" bevonatot kapott, mely kellemes tapintás biztosít, és ami még fontosabb, védi a kapásjelzőt a külső hatásoktól, párától. Az előlapon található elegáns kör alakú felület kapás esetén feltünő fénnyel villog. Érzékelő tárcsája és energiatakarékos elektronikája a legapróbb, maszatolós kapások észlelésére is alkalmas. Természetesen hullámverés, szél esetén a kapásjelző érzékenységének állításával elkerülhetjük a kedvezőtlen környezeti hatásokból származó fals riasztásokat.

Használata:

Első használatkor, ha az elemek behelyezése után nem kapcsolódik be automatikusan a készülék, a \"V\" jelzésű bekapcsoló gombot kell néhány másodpercig nyomva tartani. Fontos, hogy ugyanez a gomb egyben a hangerőt is állítja, így további rövid nyomásokra a hangerőt tudjuk léptetni. Hosszú megnyomásra kapcsolja ki a készüléket. Az elektromos kapásjelző oldalán két nyomógomb található \"S\" és \"T\" felirattal. Az \"S\" a \"sensitivity\" azaz érzékenység beállítására használható. A gombot nyomva 8 féle szint állítható be. Az egyes szintek beállítását változó hosszúságú dallam is jelzi, hogy tudjuk hol tartunk. A legrövidebb hangjelzés állítja be a legmagasabb érzékenységi fokozatot. Ekkor a kapásjelző görgő minimális elmozdulására is azonnal jelzést kapunk. További nyomkodásra a dallamok hosszának növekedése azt jelzi, hogy egyre nagyobb görgő elmozdulás esetén kapunk csak kapásjelzést. A nyolcadik szinten már futni kell a zsinórnak, hogy bejelezzen. A fölső \"T\" jelzésű gomb a kapásjelző hangjának tónusát adjusztálja. Itt is 8 féle lehetőség közül választhatunk, nyilván egyéni igény kérdése, kinek melyik tetszik. A kapásjelző alján a szokásos masszív, szabvány menet található, és egy kis jack bemenet a szvingernek. A menet tetején, a jelzőhöz közel egy csavar is rendelkezésünkre áll, hogy a kapásjelzőt megfelelően magunk felé (vagy a kívánalmaknak megfelelően) rögzíthessük be.

Energiaellátás:

Az elemek helyes behelyezésére ügyelni kell! 3 db kis ceruzaelemre lesz szükségünk (AAA), mely nincs mellékelve, a gyártó a felhasználóra bízza, milyen minőségűt szeretne beletenni. A hátlap lecsúsztatása után a két szélső elem pozitív pólusa lesz lefelé, a középsőé felfelé.

2x GOLDFISHING LEDES SWINGER

Cégünk saját márkás, kiváló ár/érték arányú, a magyar piacon az egyik legkedvezőbb árú ledes, piros színnel világító, láncos swingere.

2x SILSTAR GUMI BOTTARTÓ FEJ

Ezt a szabványos réz menettel ellátott bottartó fejet leszúróra, vagy rodpod-ra is felszerelhetjük. Ez a bottartóvillafej kialakítása és alapanyaga miatt tökéletes kiegészítő arra, hogy botunkat biztonságosan elhelyezhessük a bottartón. Elasztikus anyagának köszönhetően több, különböző átmérőjű (12-32 mm) botot is el tudunk helyezni rajta.

Áruhitel konstrukciók

THM 24,98% hitel