0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

GOLDFISHING Profi carp care szett

-31%
Szuper akciós!
GOLDFISHING, Profi carp care szett
Erdeti ár, szuper akciós ár
Erre a termékre nem vehető igénybe további kedvezmény, de beleszámít a kedvezmény számításba!

Márka

GOLDFISHING

Cikkszám

GF00037

Jótálás

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 29 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 4 010 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Raktáron

Beszerzési idő

AZONNAL

Termék paraméterek

Típus:
Halkímélő
Részek:
4
Halkímélő eszköz:
Delphin C-Protekt
Mérleg:
Delphin Ultra
Kiegészítő:
CA Pontyzsák 120x80
Kellék:
BM First Aid Szájfertőtlenítő

Részletes termék leírás

DELPHIN C-PROTEKT HALBÖLCSŐ + ULTRA DIGITÁLIS MÉRLEG

Pontymatrac Delphin C-PROTEKT Az úgynevezett halbölcső kiváló segítőtársa olyan sporthorgászoknak, akik szeretik megvédeni és kíméletesen kezelni a zsákmányukat. A Delphin C-PROTEKT bölcső rendkívül jól tárolható. Az összecsukható mechanizmusoknak köszönhetően a mérete összecsukott állapotban mindössze 70 x 50 x 12 cm. Az egész bölcső egy 19 mm átmérőjű csövekből álló keretszerkezeten áll. Az alsó részt három pár összecsukható láb alkotja, amelyek a bölcsőnek nagyobb terhelés esetén is magas fokú stabilitást nyújtanak. A szerkezet nem nedvszívó, rendkívül erős textíliával van bevonva. Az anyag alsó részén a vízelvezetést biztosító, 12 x 12 cm méretű két darab rácsozott nyílás található. A bölcsőágy belső mérete 95 x 55 x 20 cm, így a valóban nagy halakhoz is elegendő. Ezenkívül az összecsukható mechanizmus középső része is textíliával van bevonva, hogy ne kerülhessen sor a zsákmány vagy a vadász sérülésére. A bölcső emellett kiegészítő huzattal is betakarható, amelyet a tépőzárak segítségével egyszerűen rögzíthet. A huzat a csomagolás részét képezi, és a zsákmány nagyobb védelmét szolgálja dobálózás közben. Emellett az egész bölcsőt hordozható szállítótokba csomagolva szállítjuk.

Műszaki paraméterek:

  • Külső méretek: 100 x 65 x 30 cm
  • Az ágy mérete: 95 x 55 x 20 cm
  • Szállítási méretek: 70 x 50 x 12 cm
  • Tömeg: 3,90kg

Digitális mérleg Delphin ULTRA Magas szintű kivitelű, nagyszerű mérleg. A mérleg egyedülállósága és egyszerű kezehetősége mindenkit elvarázsol. Az egész rendszer magában a fogantyúban helyezkedik el, amely ergonomikus, és nehéz halak esetén is kiválóan ül a kézben. Emelett kivételesen ellenálló. A segítségével akár 50 kg-os halakat is mérhet 10 g pontossággal. A mérleg TARE funkciót, háttérvilágítású kijelzőt és több mértékegységben (g, kg, lbs, oz) történő mérést kínál. A mérleg bekapcsolása az ON/TARE nyomógomb segítségével történik, és már 3 másodperc után mérésre kész. A kijelző jobb oldalán látható mértékegységek váltása a UNIT nyomógomb rövid megnyomásával történik. A mértékegységváltás a mért érték rögzítése utén lehetséges. A TARE funkció használata esetén a kampóra például mérőzsák akasztható, majd a TARE gomb megnyomása után a mért értékek kinullázódnak. Ez azt jelenti, hogy ezt követően a mérőzsákba helyezett hal tiszta súlyát fogja mutatni a zsák nélkül. A TARE funkció a TARE nyomógomb megnyomásával indítható, ezt követően a kijelző felső részében látható. A mérleget az ON/OFF nyomógomb segítségével kapcsolhatja ki.

Műszaki paraméterek:

  • Magasság (mérlegtest): 8cm
  • Magasság (kampóval): 15,5cm
  • Szélesség: 12cm
  • A mérleg teherbírása: 50kg
  • Tömeg: 120g
  • Áramellátás: 2x AAA elem Az elemek a csomagolás részét képezik!

CARP ACADEMY PONTY ÉS MÉRŐZSÁK 120

Professzionális pontyzsák,lágy halbarát anyagból.Puha anyaga nem dörzsöli ki a pontyok bőrét,kíméletesn bánik velük.Hosszabb ideig történő tárolásra kiválóan alkalmas.Tartótáskájában szagmentesen tárolható.

  • méret:120x80cm
  • szín:zöld
  • biztonsági cipzárral zárható
  • mérőfüllel ellátott
  • hordtáska

BENZAR MIX FIRST AID SZÁJFERTŐTLENÍTŐ 50

Benzár First Aid antiszeptikus fertőtlenítő spray

A Benzár széria széles választékkal rendelkezik a békéshalas horgászati termékek körében, melyek Benzár Zsolt versenyhorgász tapasztalatai alapján készültek.

A modern pontyhorgászatban a halakra való védelem fontos szerepet tölt be, ezt szerencsére egyre többen kiemelten fontosnak tartják, legyen szó magán tavakról vagy természetes vízterületekről.

A First Aid egy teljesen antibakteriális, antiszeptikus fertőtlenítő spray, mely a halak sérüléseire és a horog által ütött seb kezelésére nyújt ideális megoldást.

Használatával elkerülhető a sebek elfertőződése, majd egyéb betegségek kialakulása. Biztonsággal eszközölető még a külső sérlések, akár pikkelyvesztések kezelésére is.

Masszív, jól záródó, műanyag pumpás flakonban, 50 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, mely rendkívül gazdaságos felhasználhatóságot nyújt a horgászoknak.

Minden horgász számára ajánlott termék, mely a halak védelme érdekében, a horgásztáskák kötelező eleme