0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

GOLDFISHING Profi carp care szett

-46%
Szuper akciós!
GOLDFISHING, Profi carp care szett
Erdeti ár, szuper akciós ár
Erre a termékre nem vehető igénybe további kedvezmény, de beleszámít a kedvezmény számításba!

Márka

GOLDFISHING

Cikkszám

GF00025

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 20 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Elérhető
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Raktáron

Beszerzési idő

AZONNAL

Termék paraméterek

Típus:
Halkímélő
Részek:
6
Merítő:
Arno Takara + Kamasaki Alpha Carp
Halkímélő eszköz:
Delphin Carppool + C-VAK
Mérleg:
EBalance 50
Kellék:
BM First Aid Szájfertőtlenítő

Részletes termék leírás

DELPIN CARPPOOL + CVAK
 
Limitált szett luxus matrac bolcso és magas minőségű pontyszák. A Delphin CarpPool egy prémium minőségű zöld színű pontybölcső, amely számos kifinomult és nagyon praktikus megoldást rejt. A felhasznált anyagok a legmagasabb minőségűek. Egy praktikus szállítótáskával kapható. Ezen kívül a teljes kerületen és alulról is vastagon van párnázva, hogy megvédje a kapitális fogásait. A felső takaró rész a fogása esetleges kiugrása ellen véd, melyen gumírozott kémlelő háló van, ezt a takaró részt néhány pontban tépőzárral rögzítheti. Az alját erősített gumírozott háló alkotja,így a felesleges víz el tud folyni. Erre a hálóra rögzítjük tépőzárral a matract, ami nagyon praktikus különösen szárításkor. Mindkét végén kifinomult cipzár található, amelyek tépőzárral vannak megerősítve. Ezek a cipzárok a fogás egyszerű és kíméletes visszaengedésére szolgálnak. A nylon szalag fogantyú anyaga a bölcső teljes alja alatt X-alakban van, így biztonságot nyújt a nagyobb fogások átvivésekor. A Delphin CarpPool egy kompromisszumok nélküli pontybölcső, mely a felhasználójának megkönnyíti a fogással való manipulálását és visszaengedését. Műszaki paraméterek: Méret: 110x60x25cm A fal vastagsága: 3cm A alátét vastagsága: 3cm Szállítási mérete: hossz 70x30x30cm A haltartó szák a kifogott hal kíméletes tárolására szolgál. A cipzárnak és a fogantyúknak köszönhetően a hal biztonságos mérlegelésére is kiválóan alkalmas. Extra puha, mikroszemes anyagból készül, ennek köszönhetően a hal nem sérül meg és garantáltan "nem akad be". A szövet varratai rendkívül ellenállók és erősek. Maguk a fogantyúk a szákhoz annak teljes hossza mentén vannak hozzávarrva, ami biztosítja a termék magas fokú tartósságát. A felső rész cipzárral zárható. A szélső sarkak csipeszekkel vannak kiegészítve, amelyek a mellékelt zsinórral és két darab fém füllel lehetővé teszik a szák fix ponthoz való rögzítését. A mérlegtáskát szállító tokban szállítjuk. Műszaki paraméterek: Méret: 115 x 72 cm Rögzítő zsinór hossza: 300 cm Táska mérete: 24 x 24 cm
 
ARNO TAKARA + KAMASAKI ALPHA CARP

Arno Takara bojlis merítőfej

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

Ezt a szegmenst bővíti a Takara bojlis és nagyhalas horgászati szükségleteket lefedő pontyozó merítőfej is.

Nagyméretű, zöld színű, lágy anyagból készült hálóval és erős háromszög alakú kerettel, óriási hálómélységgel szerelt klasszikus pontymerítő fej.

Méretei:
- Szárak hossza: 105 cm
- Merítő szélesség: 100 cm
- Mélység: 95 cm

A hálóhoz járó adapter menete teljesen szabványos, mely univerzális használhatóságot biztosít.

Megbízhatósága, hosszú élettartama mellett rendkívül kedvező ára miatt népszerű a pontyhorgászok körében.
 
Kamasaki Alpha merítőnyél

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a 2 verzióban kapható merítőnyél is.

Az Alpha egy teljesen új szériája a Kamasaki termékcsaládnak. Jellemzői közé tartoznak a modern stílusjegyek, remek kék-fekete külsővel, erre biztosan nem lesz panasz, letisztult mintázatot kapott.

2 féle kivitelben érhető el a termék, melyek tökéletesen lefedik szinte minden irányzat szükségleteit. 

A 3 méteres változatot könnyebb versenymerítő fejekkel érdemes használatba venni, fehérhalak, keszeg-kárász, illetve kisebb pontyokra való horgászatkor.

Az Alpha Carp változat a nagyobb pontyok, illetve amurok merítéséhez ad egy tökéletesen masszív kart, így nagyobb, akár bojlis fejekhez is ajánljuk ezt a változatot. EVA, csúszásmentes betétekkel is rendelkezik, mely garantálja a legbiztosabb tartást.

Menetük teljesen szabványos, mely univerzális használhatóságot biztosít.

A 3 méteres változat 337 gramm, az 1,8 m-es pedig mindössze 200 gramm.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott, kedvező árú megoldás, a 3 méteres úszózni, feederezni is megfelelő, a kisebb változat pedig a pontyozáshoz, illetve nagyobb halakra való hogászathoz lesz megfelelő társ.
 
EBALANCE 50

Fogd meg és engedd vissza!
Ez idáig rendben is van, de mekkora volt a kifogott hal?


Ennek megállapítására mindenképp szükség van egy megbízható, nagy pontosságú mérlegre, melyet a Kamasaki cég kínál a horgászok számára.

Néhány lényegi információ, amit erről a mérlegről tudni kell:
- 50kg-os méréshatár, a kapitális halakhoz is
- 10gr-os pontosság az igazán precíz horgászokért
- Modern forma
- Háromfajta mértékegység kijelzés
- Automatikus kikapcsolás használaton kívül az energiatakarékosság jegyében
- Automatikus súlymegtartás
- Alacsony elemtöltöttség jelzés
- Digitális kijelző, éjszakai háttérvilágitással
- Energiaforrása: 2db AAA elem

Használata:
Tartsa a mérleget függőleges helyzetbe, a kampóra ne tegyen súlyt. Nyomja meg a az ON/OFF gombot, ezáltal a készülék bekapcsolt állapotba kerül. Várjon pár másodpercet és a mérleg használatra kész. Ha nettó súlyt szeretne mérni, akkor elsőként akassza fel a haltartót, majd nyomja meg a TARE gombot, ezt követően helyezze a halat a haltartóba. Összeségében egy olyan mérleg, amely egyetlen horgász kelléktárából sem hiányozhat.

BENZAR MIX FIRST AID SZÁJFERTŐTLENÍTŐ 50

Benzár First Aid antiszeptikus fertőtlenítő spray

A Benzár széria széles választékkal rendelkezik a békéshalas horgászati termékek körében, melyek Benzár Zsolt versenyhorgász tapasztalatai alapján készültek.

A modern pontyhorgászatban a halakra való védelem fontos szerepet tölt be, ezt szerencsére egyre többen kiemelten fontosnak tartják, legyen szó magán tavakról vagy természetes vízterületekről.

A First Aid egy teljesen antibakteriális, antiszeptikus fertőtlenítő spray, mely a halak sérüléseire és a horog által ütött seb kezelésére nyújt ideális megoldást.

Használatával elkerülhető a sebek elfertőződése, majd egyéb betegségek kialakulása. Biztonsággal eszközölető még a külső sérlések, akár pikkelyvesztések kezelésére is.

Masszív, jól záródó, műanyag pumpás flakonban, 50 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, mely rendkívül gazdaságos felhasználhatóságot nyújt a horgászoknak.

Minden horgász számára ajánlott termék, mely a halak védelme érdekében, a horgásztáskák kötelező eleme

Áruhitel konstrukciók

THM 24,98% hitel