0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLRG

-23%
Akciós!
KAMASAKI, HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLRG
Erdeti ár, akciós ár
11 600 Ft
8 990 Ft

Márka

KAMASAKI

Cikkszám

12045128

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 41 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 6 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 16 010 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek

Beszerzési információk

Előrendelhető

Beszerzési idő

Termék paraméterek

Típus:
Halkímélő
Részek:
4
Halkímélő eszköz:
Pontymatrac
Mérleg:
Digital 40
Kiegészítő:
Pontyzsák
Kellék:
Fertőtlenítő

Részletes termék leírás

Kamasaki halkímélő szett + mérleg

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a horgászati alapfelszerelésként szolgáló halvédelmi szett és mérleg is.

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és halvédelmi eszközöket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt. A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk pontymatracot vagy bölcsőt, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.

Erre a célra tökéletes megoldásként, az összeállítás első tagja egy Kamasaki 100x60 cm-es pontymatrac, mely összecsukható, kompakt mérettel rendelkezik, így könnyed szállíthatóságot tesz lehetővé.

Az éjszaka fogott halakat bizonyos körülmények között sokszor nehéz mérlegelni vagy fotózni, így kifogás után érdemes reggelig tárolni azokat. A szett második tagja egy Kamasaki 75x110 cm-es selyem pontyzsák, mely kellően nyugodt és biztos körülményt biztosít napfelkeltéig a kifogott zsákmánynak.

A fotó előtt érdemes mérlegelni is, főleg a kapitális halakat, hogy a képen lévő zsákmány számszerűen is dicsekvést nyújthasson, elérve a kitűzött 20, akár 30 kilós egyéni rekordhatárokat. A Kamasaki 40 kg-os mérleg jó szolgálatot fog tenni ebben a szerepkörben, digitális kijelzőjével könnyedén leolvasható róla a kifogott hal súlya.

A szett utolsó tagja egy Septocarp szájfertőtlenítő spray, mely a horog által ütött seb kezelésére szolgál, hogy az ne fertőződhessen el, majd újból örömet okozhasson a következő horgásznak is, aki újból horogvégre tudja keríteni.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott összeállítás, mely biztosítani fogja a horgászat alatt a kifogott halak teljes védelmét.