0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

KAMASAKI TAVASZI HARCSÁZÓ SZETT

-29%
Akciós!
KAMASAKI, TAVASZI HARCSÁZÓ SZETT
Erdeti ár, akciós ár

Márka

KAMASAKI

Cikkszám

12045268

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 34 010 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
Ingyenes
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 9 010 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek
A termék gyártása befejeződött, kérem válasszon a hasonló termékek közül!

Beszerzési információk

Külső raktáron

Beszerzési idő

1-5 MUNKANAP

Termék paraméterek

Típus:
Harcsázó
Részek:
8
Bot:
Super Cat
Orsó:
Blue Metal 7000
Zsinór:
Super Braid 0.30 100
Kapásjelző:
Csúszó úszó
Kiegészítő:
4x 5/0 horog

Részletes termék leírás

Kamasaki tavaszi harcsázó szett

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe e ragadozókat. Erre egy megfelelő tavaszi összeállítás ez a Kamasaki harcsázó szett, ami a kezdő harcsásoknak is kitűnő alternatívát ad.

A harcsa általában márciustól kezd aktívabban táplálkozni. Ezen időszak után, a helyismeret mellett, ha van egy adag szerencsénk, beleakadhatunk szinte bármibe. A szerencsefaktor után már "csak" ki kell fárasztanunk ezt a nemes ellenfelet, amihez nem mindegy, hogy milyen felszerelést használunk.

Szettünk gerincét egy 100-300g-os Kamasaki Super Cat bot alkotja, mely kompozit anyagának köszönhetően rendkívül jó teherbírási értékekkel rendelkezik, emellett a fehér átmenetes külseje is kiváló dizájnnal van felvértezve.

A bot csavaros orsótartója biztosan fogja tartani a szetthez járó Blue Metal 7000-es orsót, mely masszív kialakításának hála, megbírkózik a nagyobb bajszosokkal is. Fékrendszere masszív kialakítású. Az orsótest erős graft, a dob pedig természetesen fém.

A szerelék elkészítéséhez, tartalmaz a csomag egy Kamasaki csúszós kialakítású úszót is, melyet csak fel kell fűzni a főzsinórra, alul felül meg kell ütköztetni és a zsinór végére egy ólmot kötni. Ha valaki szeretné, még egy külön úszót is felhelyezhet a főzsinórra, így közvetlenebbül értesülhet a kapásról és kishallal használva gubancolódni is kevésbé fog.

Ezenkívül tartozék 100 méter 0,30mm-es Super Braid fonott és egy csomag harcsázó horog is, így csak a csaliról kell horgászat előtt gondoskodni.

A szett a szerencsén kívül szinte mindent tartalmaz, ami egy izgalmas harcsafogás kelléke kell legyen. Tapasztalattól függetlenül mindenkinek ajánljuk ezt a kiváló ár-érték aránnyal bíró szettet, aki szeretné kipróbálni a hazai legnagyobb ragadozónk horgászatát.

A szett teljes tartalma:
- Kamasaki Super Cat 100-300g harcsázó bot
- Arno Blue Metal 7000 orsó, zsinórral töltve
- 100m 0,30mm-es Super Braid fonott zsinór
- Kamasaki csúszó úszó
- 1 csomag Kamasaki P8403BN harcsázó horog 5/0 méret