0
0
tétel
0
értékben
 
A kosár üres

SALMO THRILL TH7 - RBL

SALMO, THRILL TH7 - RBL
A termék ára "ENERGO2024" kuponkóddal min.:
3 135 Ft
Ajánlott fogyasztói ár: 3 690 Ft

Márka

SALMO

Cikkszám

84537568

Jótálás

12

Szállítási információk

Személyes átvétel
Ingyenes
GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 46 865 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Előre utalás + GLS csomagpontra
1 390 Ft
Vásároljon még 11 865 Ft értékben
INGYENES GLS csomagpontra való szállításért!
Házhoz szállítás
1 890 Ft-tól

Fizetési információk

Készpénz
Ingyenes
Utánvétel
+590 Ft
Banki átutalás
Ingyenes
Cetelem Áruhitel
Nem elérhető
Vásároljon még 21 865 Ft értékben
CETELEM ONLINE ÁRUHITEL igénybevételéhez!
Kérdésem van
a termékről
Visszahívást
kérek

Beszerzési információk

Külső raktáron

Beszerzési idő

1-5 MUNKANAP

Termék paraméterek

Típus:
Wobbler
Méret:
70 mm
Tömeg:
13 g
Anyag:
Műanyag
Részek:
1
Merülés:
Süllyedő
Merülési mélység:
Variálható m
Színkód:
RBL
Horog méret:
5
Horog szám:
2
Kiszerelés:
1 db/cs

Részletes termék leírás

A balinólom és a wobbler minden jó tulajdonságát egyesíti. Az áramvonalas testhez viszonylag nagy súly társul, amivel eddig elérhetetlennek hitt távolságok is megdobhatók. Mozgása egyedi, a víztetőn rohanó küszt utánozva apró rezgéseket ad le, melyet rendkívül gyors vezetéssel érhetsz el. Kapitális példányok elejtéséhez használd a 9 centis változatot!

Alakja, mérete, színezete telitalálat. Mintha a küszről fénymásolták volna. A terelőlemeze viszont szinte 90 fokban lefelé áll, ez csak azért felelős, hogy a műcsali megkapja a remegős kóválygó mozgását, magától a terelőlemeztől sem süllyedni, sem emelkedni nem fog a wobbler. Süllyed viszont magától, mert nehéz. Apró méretéhez képest sok a 14 gramm, így rendkívül jól dobható.

A balinólommal szemben az előnye, hogy nem csavarja a zsinórt, és gyönyörűen „áll" a vízben, tehát a háta mindig felfelé, a hasa lefelé mutat bevontatás közben, azaz folyamatosan jól látható az oldala, ezért komoly szerepet kaphat a snecire megtévesztésig hasonlító színezés. Azért hozzá kell tennem, hogy a terelőlemez miatt nem érhetők el vele akkora dobástávolságok, mint az ólommal, de a hagyományos wobblerrel összehasonlítva másfél-kétszeres az érték.

Ha a pergetés sportos és élménydús módszerével szeretnénk horogra keríteni a balinokat, nincs más dolgunk, mint megcélozni egyetlen gyenge pontját, az üldözési és hajtási szenvedélyét. Horgászatához csak és kizárólag gyors csalik jöhetnek szóba, hiszen ezek segítségével tudjuk kiváltani belőle azt az impulzust, amitől „elveszti a fejét" és a pillanat tört része alatt könyörtelen, megsemmisítő támadásba lendül. Olyan műcsalira van szükségünk, ami távolra és pontosan dobható, valamint gyors bevontatás mellett is olyan frekvencián dolgozik, ami felkelti a balin figyelmét. Csaliként választhatjuk a jól bevált Salmo Thrillt.
Súlya miatt erőlködés nélkül repíthetők pontosan a kiszemelt helyre, és már a csobbanása hangja magára vonja a balin figyelmét. A lényeg azonban csak ezután jön! Ha a csalinkat nem kezdjük el azonnal maximális sebességgel bevontatni, ne is nagyon áhítozzunk az olyannyira kívánt kapásra. Nagyon sokan a mai napig nem akarják elhinni, hogy van hal, ami utána eredne az ilyen gyors csaliknak. Pedig a lényeg pont ezen van. A régi, rossz sztereotípiák egyszer és mindenkorra el kell, hogy szálljanak az emberek fejéből!
Tekerjük a Thrillt, ahogyan a csövön kifér!

A termékről cikk itt olvasható !